Nordkapp Ranger

Ranger er fellesbetegnelsen på serien fra Nordkapp hvor skroget er laget i aluminium. De to første båtene ble lansert i november 2015, og serien ventes å bli utvidet med ytterligere 3 nye modeller i løpet av 2016. I Ranger-serien har Nordkapp kombinert det beste fra aluminium med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt med robuste egenskaper.

Enduro 605 Ranger

Dette er en komplett bruksbåt med svært høyt utstyrsnivå. Det robuste skroget og det funksjonelle glassfiberdekket kombinerer det beste fra to forskjellige verdener. Avant 605 Ranger er den perfekte båten for deg som vil ha en tøff og funksjonell båt som kan brukes hele året.

Les mer ›

Avant 605 Ranger

Dette er en komplett bruksbåt med svært høyt utstyrsnivå. Det robuste skroget og det funksjonelle glassfiberdekket kombinerer det beste fra to forskjellige verdener. Enduro 605 Ranger er den perfekte båten for deg som vil ha en tøff og funksjonell båt som kan brukes hele året.

Les mer ›

Nordkapp Enduro 705 Ranger

Dette er den tredje modellen i det gjennomarbeidedede Ranger-konseptet fra Nordkapp. Dette er båten som får deg til å smile hver gang du ser en bølge..

Les mer ›

Noblesse 605 Ranger

Dette er den eneste daycruiseren i aluminum i dette segmentet.

NYHET 2017!

Les mer ›

Nordkapp Avant 705 Ranger

Dette er båten som dekker de fleste behov. Nyhet i 2017 med god funksjon satt i system. Dette er en uslåelig kombinasjon og en vakker båt i tillegg.

Les mer ›
© 2018 Nordkapp Boats. Umbraco CMS fra MarkedsPartner