Båttester

Våre båter er gjengangere blant testvinnerne. På disse sidene presenterer vi et lite utvalg av testene. I tiden som kommer vil vi legge ut mange flere tester på disse sidene. Hvis du er interessert i tester for en bestemt modell kan du gjerne ta kontakt med oss.

Test Båtliv Sverige: Enduro 605

03.03.2014

Fra testen: "Med sina utomordentliga sjöegenskaper och sina snitsiga detaljlösningar kan inte Nordkapp Enduro 605 betraktas som något annat än en solklar testvinnare."

Les mer ›

Test Båtliv: Enduro 605

16.01.2014

Opp i fart igjen, og vi storkoser oss bak konsollen. Vindskjermen gir perfekt vindbeskyttelse. Vi provoserer båten i krappe svinger, i fart. Det vil si at vi
trimmer motoren inn, slik at den er dypt nede i vannet før vi begynner å svinge, og i svingen trimmer vi motoren ut til den begynner å ta luft. Da slipper vi
farlige overraskelser som man kan få om man starter en krapp sving med motoren trimmet opp. Båten tar oss gjennom alle svingene uprovosert. 

Les mer ›

Terningkast i Norges største båtmagasin

16.01.2014

Nå har vi testet nyheten Noblesse 760 RS, og det var en særdeles trivelig opplevelse. DC-konsept RS-navnet høres kanskje mer sportslig ut enn det det faktisk er..

Les mer ›

Test Båtliv: Enduro 550

17.01.2014

Nordkapps nye skjærgårdsjeep er bare 5,5 meter lang, og den virker uvanlig godt gjennomtenkt. Med sine 18 fot er det rikelig med sitteplasser og mer enn nok stuveplass. Viktig for en båt som skal romme det meste for en familie på dagstur. Det er heller ikke vanskelig å spå at de lanserer en tidsriktig båt i markedet. 

Les mer ›

Båtliv tester Nordkapp Noblesse 625

17.01.2014

Med Noblesse 625 fortsetter Nordkapp sin nye designlinje som ble lansert med Enduro 760. Igjen lykkes båtprodusenten fra Østfold!

Les mer ›
© 2018 Nordkapp Boats. Umbraco CMS fra MarkedsPartner