Detaljene.

RS 705A deler mange av skrogelementene til sin søster, RS 705E. Dette gir deg et umiskjennelig preg av sport, samtidig som følelsen av komfort kjennes godt. Det lave og oversiktlige dashbordet gjør sammen med en ergonomisk godt plassert konsoll kjøreopplevelsen udramatisk. Det lett gjenkjennelige Nordkapp-formspråket er godt forankret i RS 705A. Designerens sportslige utforming av skroget er utslagsgivende i både kjøreglede, men også komfort. Skrogets 3M karbonfilm (ekstrautstyr) gir båten et ekstra røft preg.

 

Cockpit.

Det er den gode følelsen du skal sitte igjen som fører. Den gode følelsen, som skapes av blandingen av adrenalin og kontroll. Derfor har vi designet en førerposisjon som legger til rette for at du og dine passasjerer skal oppleve begge deler. Her har du og de du har med deg en fantastisk utsikt til naturen rundt deg samtidig som du er skjermet godt i høye hastigheter eller sterk vind. RS 705A er derfor godt egnet til variasjoner i både i sesong og vær og her har du et redskap som utvider lengden på din båtsesong.

 

Ytelsen.

Brølet fra Mercury V8-motoren er det første som slår deg når du virkelig trykker til med RS 705A. Sammen med det vasse 24-graders skroget, gjør dette RS 705A til en av de mest kjøreglade bowriderne på markedet. Med en mer lineær effektkarakter sparker R705 godt fra, og responderer godt både fra start og fra mellomregisteret. Mercurymotoren passer båten godt og gir hekken et velfortjent fokus fra de du passerer på vei dit du skal. Skroget har lav plan-terskel, og du kommer raskt til å legge merke til stødigheten skroget gir deg i høyere hastigheter.

description
Lengde
713 CM
Bredde
230 CM
Vekt uten motor
1280
Høyde på båt
179 CM
Tankkapasitet
184 L
Maks. motor
300 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
7
CE-kategori
C
Pris fra
kr 793 800
12V strømuttak

Badeplattform

Badestige

Brannslukker

Dobbelt batterisystem (2 batterier) (alle)

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Høy syrefast rekke/pulpit

Kalesje

Manuell lensepumpe

Navigasjonslys

Securmark (tilgjengelig kun i Norden)

Solseng i cockpit

Toalett (portabelt)

Vannskikrok

Vindusvisker styrbord

Bildegalleri