Enduro 605 Highline og Highline +

Kampanjebåt 2020: Nordkapp Enduro 605 Highline og Highline +

Nordkapp Enduro 605 representerte en klar ny designlinje fra Nordkapp da den ble lansert. Den er laget for å gi deg sportslighet og sikkerhet i en unik kombinasjon. Rett og slett en problemfri sommer på sjøen.

Jeg ønsker mer informasjon om denne båten

 

Enduro 605 har en kombinasjon av sporty skrog og bredde som gir deg og dine passasjerer en trygg opplevelse på sjøen. Båten er også god å manøvrere i åpen sjø og trange sund. Størrelsen 605 er praktisk også når du skal inn i trange marinaer og har begrenset plass. 

I åpen sjø tåler Enduro 605 røffe forhold, og skrogets design gir deg muligheten til å ligge i øvre sjiktet av cruisefart.  Den vil også garantert gi deg oppmerksomhet oppsikt når du legger til ved holmene i sommer. Nå har vi også kampanjepris på Nordkapp Enduro 605, som starter på 364 000 kroner!

I tillegg er det mulig å velge mellom to utstyrspakker på Enduro 605. Vi gir deg her oversikten over hva du får med hvis du velger en av disse:

Highline-pakke

Highline+ Pakke

Garmin 922X Garmin 922X
Kjøleskuff Kjøleskuff
S-dekk S-dekk
  Garmin innvendig svinger
  Fusion RA 70 med to høytalere
  Solpute

Pris for pakke: 17 600

Du sparer: 39 800 NOK

Pris for pakke: 33 300

Du sparer: 42 800

Her er noen av egenskapene Enduro 605 har som vi vet du kommer til å like:

Smart baugluke

Båtens butte baug, gir den en bred baugluke som gir enklere og sikrere ombordstigning. Luken er dessuten konstruert slik at du kan nå tauet fra cockpiten, uten å åpne luken!

Kalesjegarasje

Båten kan leveres med en fastmontert førerkalesje som kan settes opp og tas ned på noen sekunder. Kalesjen har en skjult plass i fronten på konsollen. Alltid lett tilgjengelig, men aldri i veien når den ikke er i bruk.

Enduro3

Integrerte fenderholdere

Nordkapp har løst utfordringen med fendere på en god og praktisk måte. Alle fire fenderne ligger i tilpassede kasser i sidene slik at de ikke tar opp unødvendig lagringsplass. Faste kroker gjør at man med ett enkelt håndgrep hiver fenderen over rekken uten å måtte knyte fenderne fast hver gang. I tillegg er de enkelt tilgjengelig hvis du kjører båt og skal legge til alene.

Bred konsoll for mindre sjøsprøyt

Konsollens utforming, hvor begge kantene er trukket langt bakover, gir de som sitter bak konsollen god beskyttelse mot sjøsprøyt, vær og vind. Samtidig gir konsollen gir båtfører svært god oversikt.

 

Kontakt meg om denne båten

© 2020 Nordkapp Boats - Umbraco CMS fra MarkedsPartner - Personvern og vilkår - Bruk av informasjonskapsler