Nordkapp Avant 605 - nå er 2021-modellene her!

Er du på utkikk etter en praktisk båt som gir deg enkel tilgang med barn, gode innlastingsmuligheter og solide, men sportslige kjøreegenskaper? Nordkapp Avant 605 er båten som vil legge tilrette for et enklere båtliv og imponere dine venner og din familie.

Jeg ønsker mer informasjon om denne båten

Bowridere er en stadig meg populær båt for deg som ikke trenger overnattingsmuligheter. Nordkapp Avant 605 er iikke noe unntak. Med familien godt plassert bak en høy vindskjerm på vei ut til holmene i skjærgården, men med god plass til barna fremst i baugen under sakte kjøring, har flere og flere valgt denne typen båt som enten dagsturbåt eller hyttebåt.

Nå har Nordkapp kampanje på den allsidige Avant 605. Det betyr at du kan sikre deg en av markedets beste bowridere til priser fra 422 500 kroner. 

 

Hvorfor skal du vurdere en Nordkapp Avant 605? 

Design. Avant 605 har et fantastisk skrog for å takle både gode og dårlige forhold på sjøen. Med et skrog som har lav planterskel vil det gi deg like gode sjøegenskaper med lastet båt som når du er alene. Lav planterskel lar deg raskt få båten i plan og gir deg god drivstofføkonomi.


God plass, enkel betjening. Nordkapp har hatt plass i fokus i designet av Avant 605. Med gode stuverom, praktisk plassering av fendere (som enkelt kan betjenes når du skal legge til alene) og smart plassering av kalesjen i akterbenken resulterer dette i en romslig og god sittegruppe på akterdekket. Kalesjen kan også enkelt settes opp og legges ned på kort tid, en kjekk detalj ved skiftende sommervær. En smart detalj er luken inn til stuveplassen i konsollen. Luken er topphengslet og en spesialkonstruert mekanisme gjør at den kan settes i to forskjellige posisjoner.
Avant605bord

Sikkerhet. Den nye utformingen på baugen gjør baugluken ekstra bred i front. Dette sikrer en enkel ombordstigning og puten i front er delt i to og kan vippes opp slik at man slipper å trå på puten når man går ut og inn i båten.

 

Kontakt meg om denne modellen

© 2021 Nordkapp Boats - Umbraco CMS fra MarkedsPartner - Personvern og vilkår - Bruk av informasjonskapsler