Nordkapp Enduro 605

2021-modellene av Nordkapp Enduro 605 er her!

Raffinerte linjer, smarte løsninger og god bredde som gir ekstra plass har
gjort Enduro 605 til en favoritt i skjærgården. Med enkel tilgang, høyt fribord
og god stabilitet er den en praktisk skjærgårdsjeep med fokus på sikkerhet.

Enduro 605 har en kombinasjon av sporty skrog og bredde som gir deg og dine passasjerer en trygg opplevelse på sjøen. Størrelsen på 605 er praktisk også når du skal inn i trange marinaer og har begrenset plass og den vil også garantert gi deg oppmerksomhet oppsikt når du legger til ved holmene i sommer.

Nå har vi også fordelaktige pristilbud til deg på Nordkapp Enduro 605, som starter på 419 300 NOK.

 

Jeg ønsker å se priser og få tilbud på Nordkapp Enduro 605

 

 

Smart baugluke

Båtens butte baug, gir den en bred baugluke som gir enklere og sikrere ombordstigning. Luken er dessuten konstruert slik at du kan nå tauet fra cockpiten, uten å åpne luken!

 

 

Kalesjegarasje

Båten kan leveres med en fastmontert førerkalesje som kan settes opp og tas ned på noen sekunder. Kalesjen har en skjult plass i fronten på konsollen. Alltid lett tilgjengelig, men aldri i veien når den ikke er i bruk.

 

 

Integrerte fenderholdere

Nordkapp har løst utfordringen med fendere på en god og praktisk måte. Alle fire fenderne ligger i tilpassede kasser i sidene slik at de ikke tar opp unødvendig lagringsplass. Faste kroker gjør at man med ett enkelt håndgrep hiver fenderen over rekken uten å måtte knyte fenderne fast hver gang. I tillegg er de enkelt tilgjengelig hvis du kjører båt og skal legge til alene.

 

Bred konsoll for mindre sjøsprøyt

Konsollens utforming, hvor begge kantene er trukket langt bakover, gir de som sitter bak konsollen god beskyttelse mot sjøsprøyt, vær og vind. Samtidig gir konsollen gir båtfører svært god oversikt.

 

Jeg ønsker å se priser og få tilbud på Nordkapp Enduro 605

© 2021 Nordkapp Boats - Umbraco CMS fra MarkedsPartner - Personvern og vilk�r - Bruk av informasjonskapsler