Noblesse day cruisere

Noblesseserien  består av fire daycruisere med tradisjonell sovekabin under dekk. Her får du en komplett dagsturbåt med gode muligheter for overnatting. Båtene kan leveres med et stort utvalg av ekstrautstyr, hvorav elektrisk toalett ofte blir valgt. En stor og funksjonell kalesje leveres som standardutstyr og gjør båten til en perfekt turbåt.

Noblesse 605

Noblesse 605 ble lansert i 2016 den minste daycruiseren fra Nordkapp. En helt utrolig innholdsrik båt for en liten familie. Båten særegenhet er gode kjøreegenskaper og mange store oppbevaringsrom.

Les mer ›

Nordkapp Noblesse 660

Her ser du European Powerboat of the Year 2019. Båten var starten på et nytt konsept fra Nordkapp som gir brukeren enda bedre muligheter for å sitte beskyttet i cockpit.

Les mer ›

Nordkapp Noblesse 720

Noblesse 720 er en sporty daycruiser med overnatting for en familie på 4. Den har et skrog som løfter den opp i en helt egen klasse. Se film og bilder av båten her!

Les mer om den nye båten! ›

Noblesse 790

Noblesse 790 i kombinasjon med den nye Evinrude G2-serien, sikrer deg den siste teknologien og de beste funksjonelle løsningene på markedet. Nordkapp har tatt et nytt skritt fremover med denne modellen og laget en suksess enda bedre.

Les mer om Noblesse 790 ›
© 2020 Nordkapp Boats - Umbraco CMS fra MarkedsPartner - Personvern og vilkår - Bruk av informasjonskapsler