Nordkapp R

R- er fellesbetegnelsen på serien fra Nordkapp hvor skroget er laget i aluminium. De to første båtene ble lansert i november 2015, og serien ble videre utvidet med ytterligere nye modeller i løpet av 2016. I R-serien har Nordkapp kombinert det beste fra aluminium med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt med robuste egenskaper.

Enduro 605 R

Dette er en komplett bruksbåt med svært høyt utstyrsnivå. Det robuste skroget og det funksjonelle glassfiberdekket kombinerer det beste fra to forskjellige verdener. Avant 605 R er den perfekte båten for deg som vil ha en tøff og funksjonell båt som kan brukes hele året.

Les mer ›

Nordkapp Enduro 705 R

Dette er den tredje modellen i det gjennomarbeidedede R-konseptet fra Nordkapp. Dette er båten som får deg til å smile hver gang du ser en bølge..

Les mer ›

Avant 605 R

Dette er en komplett bruksbåt med svært høyt utstyrsnivå. Det robuste skroget og det funksjonelle glassfiberdekket kombinerer det beste fra to forskjellige verdener. Enduro 605 R er den perfekte båten for deg som vil ha en tøff og funksjonell båt som kan brukes hele året.

Les mer ›

Nordkapp Avant 705 R

Dette er båten som dekker de fleste behov. Nyhet i 2017 med god funksjon satt i system. Dette er en uslåelig kombinasjon og en vakker båt i tillegg.

Les mer ›
© 2020 Nordkapp Boats - Umbraco CMS fra MarkedsPartner - Personvern og vilkår - Bruk av informasjonskapsler