Lengde
680 CM
22,3 FT
Bredde
253 CM
8,3 FT
Vekt uten motor (kg)
900
1985 Lbs
Høyde på båt
198 CM
6,5 FT
Tankkapasitet
200 L
53 GAL
Maks. motor
250 HK
250 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Ekstra lang
Maks antall personer
10
10
CE-kategori
B
B
Pris fra
kr 895 000
12V uttak m/USB

8 håndtak på tube

Badeplattform

Badestige

Bensintank

Bolstersete

Brannslukker

Bunnplugg

Elektrisk lensepumpe

Flaggstang m/flagg

Fortøyningskit

Hvitt skrog

Konsoll- og setetrekk

Koppholder

Lanterner

LED-lys baug

LED-lys vinger

Pontong Neopren mørk grå

Putesett mørk grå

RIB service kit

S-deck mørk grå

Sidevinger

Tunnel for baugpropell

Innovativ RIB for hele familien

Nordkapp Airborne 7 markerte starten på en ny modellserie fra Nordkapp. En modellserie hvor man kombinerer det robuste konseptet RIB med erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom 30 år med fritidsbåter. Airborne er en nytenkende RIB med større fokus på komfort og ytelse. 

Kjøreegenskaper du kjenner igjen

Nordkapp Airborne 7 handler først og fremst om gode kjøreegenskaper og sjødyktighet. Du vil kjenne igjen kjøreegenskapene fra våre glassfiberbåter og får i tillegg stabiliteten til en RIB. Utover kjøreegenskaper vil du også kjenne igjen de elegante løsningene fra andre Nordkapp båter - med blant annet baugpropell, ankervinsj, kjøleskuff og Fusion stereo er du rustet for bekymringsfrie dager på sjøen.

Senk skuldrene

Vårt mål er at du skal få ro til sinns og senke skuldrene hver gang du stiger ombord i din Nordkapp - derfor håndplukker vi materialer fra øverste hylle til våre båter. Alle båter i Airborne-serien har pontonger av Hypalon - et syntentisk materiale som har langt bedre levetid og er sterkere enn motparten PVC. 

Aksel Lund Svindal om Airborne

Vi spurte Aksel om sitt forhold til båt og ble med han en tur ut på Oslofjorden. Finn ut hva som er viktig for han når det kommer til båt og båtliv i videoen.

Verdenslansering Airborne 7

Filmen ble laget til verdenslansering - her får vi se hva som skjer når både Aksel Lund Svindal og Dag Otto Lauritzen får etterretning på at det befinner seg en prototype av Airborne 7 på en Nordkapp Test Facility.

Utforsk egenskapene og funksjonene i Airborne 7

Med det definerte, skandinaviske designet er Airborne 7 en banebrytende RIB. Oppdag de unike egenskapene og la deg underholde.

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker