En helt ny generasjon RIB.

Den nye Nordkapp Airborne-serien er en ny generasjon RIB. Nordkapps DNA, bestående av sportslige kjøreegenskaper, smarte løsninger og kvalitet er formet til en av de mest spennende båtene vi noensinne har laget. Nordkapp Airborne fokuserer på den sportslige følelsen for både familie og individualister. Kort fortalt; sikker, sporty og morsom!

 

En RIB med fokus på komfort.

Med Nordkapp Airborne 7 har vi utviklet en førerorientert RIB. Du vil kjenne igjen føreropplevelsen fra våre glassfiberskrog, kombinert med den typiske stabiliteten for en RIB. Pontongene på Nordkapp Airborne 7 sitter høyere og er designet for å gi deg en sikker og god kjøreopplevelse. Dette gjør båten til en perfekt kombinasjon av praktisk RIB og komfortfylt dagsturbåt. Nordkapp Airborne 7 kan leveres med blant annet kjørekalesje som kan utvides til full kalesje, kjøleskuff, solseng og baugpropell og ankervinsj. Dette er detaljene som vil gi deg følelsen av en helt ny generasjon RIB.

description
Lengde
680 CM
Bredde
253 CM
Vekt uten motor
900
Høyde på båt
198 CM
Tankkapasitet
200 L
Maks. motor
250 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
10
CE-kategori
B
Pris fra
kr 787 100
12V uttak m/USB

8 håndtak på tube

Badeplattform

Badestige

Bensintank (Airborne 8)

Brannslukker

Bunnplugg

Elektrisk lensepumpe

Koppholder

Lanterner

Putesett

RIB service kit

S-deck

Tunnel for baugpropell

Bildegalleri

Video

Se verdenspremieren av Nordkapp Airborne 7.

Aksel Lund Svindal forteller om hvordan båtgleden og båtlivet spiller en viktig rolle for å nye sommerdagene fullt ut.

Vi forklarer deg konseptet bak Nordkapp Airborne 7, hvilke egenskaper båten har og hvilke fordeler den gir deg og de du har med på sjøen.