Lengde
912 CM
29,9 FT
Bredde
298 CM
9,8 FT
Vekt uten motor (kg)
2550
5623 Lbs
Høyde på båt
270 CM
8,9 FT
Tankkapasitet
309 L
82 GAL
Vanntank
48 L
13 GAL
Septikktank
48 L
13 GAL
Maks. motor
400 HK
400 HK
Stammelengde
Ekstra Lang
Ekstra Lang
Maks antall personer
9
9
CE-kategori
C
C
Pris fra
kr 1 882 800
12V uttak m/USB

2 manuelle takluker

Badestige

Brannslukker

Cockpit-bord

Dusj på plattform

Elektrisk lensepumpe

Elektrisk system for 2 batterier

Fortøyningspakke

Kompass

Lanterner

Rekker

S-Deck

Toalett elektrisk m/tank og landtømming

Trykkvann, armatur og dusj (inkl. vanntank)

Tunnel for baugpropell

Vask

Vindusvisker m/spylevæske

Sportslig og allsidig

Nordkapp Coupe 905 kombinerer sportslige egenskaper og stor plass. En perfekt båt både til helgetur med familien, og når du har dårlig tid før et forretningsmøte. 

Elegant design og smarte løsninger i hele båten gir deg muligheter for bekymringsløse dager på sjøen med fokus på det som virkelig betyr noe - familie og venner.

 

Med fokus på komfort

Kabinen er utstyrt med enkeltkøye på babord side og en bred, komfortabel V-køye i baugen. Coupe 905 har LED-lys som kan dimmes ned og gir hele kabinen en varmt og lun atmosfære. På styrbord side finner du et eget toalettrom med vask og elektrisk toalett med holdingstank.

Smarte detaljer

Inne i kabinen finner du en romslig sittegruppe med bord og plass til seks personer. Her kan man også lage en god ekstra seng ut av aktersofaen. Lenger frem på babord side, under passasjersetet, finner du pantry. En stor rund vask og ett kokebluss som går på gass og hvor selve gassbeholderen er plassert under baugluken på fordekk for å ivareta sikkerheten ombord. Under førerstolen finner du en stor 49 liter kjøleboks med to skuffer.

Dette er Coupe 905

Coupe 905 er en 29 fots styrhusbåt, velegnet for helårsbruk. Med en romslig kabin og separat toalettrom kan du dra på lengre turer uten bekymring. Du kan dessuten gjøre om sofaen i cockpit til en seng dersom dere er flere. Coupe 905 kan også utstyres med pantry, Webasto, Fusion stereo høytallere både innendørs og utendørs og en kalesje for akterdekket.

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker