Lengde
912 CM
Bredde
298 CM
Vekt uten motor (kg)
2550
Høyde på båt
310 CM
Tankkapasitet
309 L
Vanntank
48 L
Septikktank
48 L
Maks. motor
500 HK
Stammelengde
Ekstra Lang
Maks antall personer
9
CE-kategori
C
Pris fra
kr 1 677 000
12V uttak m/USB

2 manuelle takluker

Badestige

Brannslukker

Cockpit-bord

Dobbelt batterisystem

Dusj på plattform

Elektrisk lensepumpe

Elektrisk toalett med tank

Fortøyningspakke

Kompass

Lanterner

Rekker

S-Deck

Trykkvann (inkl. vanntank)

Tunnel for baugpropell

Vask

Vindusvisker m/spylevæske

Sportslig og allsidig

Nordkapp Gran Coupe 905 kombinerer sportslige egenskaper og stor plass. En perfekt båt både til helgetur med familien, og når du har dårlig tid før et forretningsmøte. 

Elegant design og smarte løsninger i hele båten gir deg muligheter for bekymringsløse dager på sjøen med fokus på det som virkelig betyr noe - familie og venner.

 

Med fokus på komfort

Kabinen er utstyrt med enkeltkøye på babord side og en bred, komfortabel V-køye i baugen. Gran Coupe 905 har LED-lys som kan dimmes ned og gir hele kabinen en varmt og lun atmosfære. På styrbord side finner du et eget toalettrom med vask og elektrisk toalett med holdingstank.

Smarte detaljer

Inne i kabinen finner du en romslig sittegruppe med bord og plass til seks personer. Her kan man også lage en god ekstra seng ut av aktersofaen. Lenger frem på babord side, under passasjersetet, finner du pantry. En stor rund vask og ett kokebluss som går på gass og hvor selve gassbeholderen er plassert under baugluken på fordekk for å ivareta sikkerheten ombord. Under førerstolen finner du en stor 49 liter kjøleboks med to skuffer.

Dette er Gran Coupe 905

Gran Coupe 905 er en 29 fots styrhusbåt, velegnet for helårsbruk. Med en romslig kabin og separat toalettrom kan du dra på lengre turer uten bekymring. Du kan dessuten gjøre om sofaen i cockpit til en seng dersom dere er flere. Gran Coupe 905 kan også utstyres med pantry, Webasto, Fusion stereo høytallere både innendørs og utendørs og en kalesje for akterdekket.

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker