Gran Coupe 905 er en sporty, helårs coupe-båt som skiller seg ut. Med romslige og smarte løsninger, gir den deg og familien plattformen for å nyte sjøen, hele året. Åpne løsninger slipper sommersolen inn.

Gran Coupe 905 har løsninger for tak og dører slipper sommeren inn i båten. Enkel tilgang til akterdekket via den låsbare skyvedøren åpner opp kupeen. Legger du til den elektriske takluken har du en følelse av en helt åpen båt. Båten har god plass til passasjerer ute og inne samtidig, og setter du opp den funksjonelle kalesjen og slår på varmen* kan akterdekket brukes som salong under alle værforhold. Dermed øker bruksområdet på båten betraktelig. Den komfortable solsengen på fordekket er også et fantastisk sted å nyte varme, late sommerdager på og et perfekt sted å være når du ligger i havn.

description
Lengde
912 CM
Bredde
298 CM
Vekt uten motor
2550
Høyde på båt
310 CM
Tankkapasitet
309 L
Vanntank
48 L
Septikktank
48 L
Maks. motor
250 HK
Stammelengde
Ekstra Lang
Maks antall personer
9
CE-kategori
C
Pris fra
kr 1 677 000
12V uttak m/USB

2 manuelle takluker

Badestige

Brannslukker

Cockpit-bord

Dobbelt batterisystem

Dusj på plattform

Elektrisk lensepumpe

Elektrisk toalett med tank

Fortøyningspakke

Kompass

Lanterner

Rekker

S-Deck

Trykkvann (inkl. vanntank)

Tunnel for baugpropell

Vask

Vindusvisker m/spylevæske

Kundene om Gran Coupe 905

Gran Coupe 905 kombinerer sportslige kjøreegenskaper, praktiske løsninger og god plass. Båten er en perfekt plattform for deg som ønsker en helårsbåt med smak av sommer,  og det tilgjengelige utstyrsnivået du kan bestille på denne båten gir deg høy komfort uavhengig av årstid. 

Hvert område av båten er brukt til løsninger som gir deg et enklere liv til sjøs. Vi har jobbet målrettet for at du som fører skal ha en ergonomisk solid førerposisjon som gir deg følelsen av kontroll til enhver tid.

Galleri

Gran Coupe 905 er designet som en praktisk båt, som gir deg ro i sjelen når du er ombord. Løsningene gjør det enkelt å ta seg fra baug til akter, du har høyt fribord som gjør at du føler deg trygg. De sosiale sonene på båten gir deg også muligheten til å slappe av fra hverdagen, og du har et ypperlig utgangspunkt for late dager på sjøen.