Lengde
608 CM
Bredde
220 CM
Vekt uten motor
915
Høyde på båt
184 CM
Tankkapasitet
122 L
Maks. motor
175 HK
Stammelengde
Lang
Maks antall personer
7
CE-kategori
C
Pris fra
kr 491 800
12V strømuttak

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Kalesjegarasje

Konsolltrekk

Lanterner

LED-bryter

Manuell lensepumpe

Putesett

Rekker

Stoltrekk

Veldefinert skjærgårdsjeep

Raffinerte linjer, smarte løsninger og god bredde har gjort Enduro 605 til en favoritt i skjærgården. Med høyt fribord og god stabilitet er den en praktisk skjærgårdsjeep med fokus på sikkerhet.

Båtlivet gjort ukomplisert

Nordkapp Enduro 605 er designet for å gi deg en bekymringsløs båtopplevelse. Med kjørekalesjen montert vil regnværsdagene på sjøen aldri stoppe deg, og du kjører tørrskodd frem dit du skal. Konsolltrekk og stoltrekkene er raske å sette på, og du bruker derfor ikke unødvendig tid når du kommer frem dit du skal. Integrerte fenderholdere med fester montert gjør også at du kan slenge ut fenderne og ta de inn igjen uten å måtte knyte disse fast. Alt dette gir deg et mer ukomplisert båtliv.

Stuerom for alt ombord

Langs baugen, både på styrbord og babord, finner du i Enduro 605 praktiske stuerom med god plass. Flere av disse stuerommene er lange nok til å huse vannski og wakeboards, eller brede og dype nok til å få plass til koffert eller bag. 

Dette er Enduro 605

Enduro 605 er din døråpner til gode sommerminner og en sommer på sjøen. Et skandinavisk design med lune, varme farger og rene linjer gjør Enduro 605 til en av de mest interessante skjærgårdsjeepene på markedet. Enduro 605 har et lettplanende skrog, med god balanse og vektfordeling, noe som gir deg stødige og kontrollerte egenskaper i lett og grov sjø.

Nyttige lenker