Lengde
608 CM
19,9 FT
Bredde
220 CM
7,2 FT
Vekt uten motor (kg)
915
2018 Lbs
Høyde på båt
184 CM
6 FT
Tankkapasitet
122 L
33 GAL
Opptil
175 HK
175 HK
Stammelengde
Lang
Lang
Antall personer
7
7
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 511 800
12V strømuttak

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Kalesjegarasje

Konsolltrekk

Lanterner

LED-bryter

Manuell lensepumpe

Putesett

Rekker

Stoltrekk

Store muligheter, smidig pakke

Raffinerte linjer, smarte løsninger og god bredde har gjort Enduro 605 til en favoritt i skjærgården. Med sine drøye 6 meter får du det beste av to verdener - enkelhet ved manøvrering i havner og lignende, men samtidig følelsen av en romslig båt når man er på tur. Enduro 605 har høyt fribord og god stabilitet, og er med det en praktisk skjærgårdsjeep med fokus på sikkerhet.

Båtlivet gjort ukomplisert

Nordkapp Enduro 605 er designet for å gi deg en bekymringsløs båtopplevelse. Med kjørekalesjen montert vil regnværsdagene på sjøen aldri stoppe deg, og du kjører tørrskodd frem dit du skal. Konsolltrekk og stoltrekkene er raske å sette på, og du bruker derfor ikke unødvendig tid når du kommer frem dit du skal. Integrerte fenderholdere med fester montert gjør også at du kan slenge ut fenderne og ta de inn igjen uten å måtte knyte disse fast. Alt dette gir deg et mer ukomplisert båtliv.

Stuerom for alt ombord

Langs baugen, både på styrbord og babord, finner du i Enduro 605 praktiske stuerom med god plass. Flere av disse stuerommene er lange nok til å huse vannski og wakeboards, eller brede og dype nok til å få plass til koffert eller bag. 

Dette er Enduro 605

Enduro 605 er din døråpner til gode sommerminner og en sommer på sjøen. Et skandinavisk design med lune, varme farger og rene linjer gjør Enduro 605 til en av de mest interessante skjærgårdsjeepene på markedet. Enduro 605 har et lettplanende skrog, med god balanse og vektfordeling, noe som gir deg stødige og kontrollerte egenskaper i lett og grov sjø.

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker