Lengde
713 CM
Bredde
230 CM
Vekt uten motor (kg)
1150
Høyde på båt
197 CM
Tankkapasitet
195 L
Vanntank
55 L
Septikktank
39 L
Maks. motor
250 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
7
CE-kategori
C
Pris fra
kr 816 200
12V strømuttak

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit sidevinduer

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Elektrisk system for 2 batterier

Fortøyningspakke

Kalesjegarasje

Konsolltrekk

Lanterner

LED-bryter

Manuell lensepumpe

Putesett

Rekker

Stoltrekk

Toalett (portabelt)

Trekk til akterbenk

Sportslig skjærgårdsjeep

Sjelden har setningen sjøens sportsbil passet bedre for en båt enn for Nordkapp Enduro 705. Det over syv meter lange skroget har en unik design og kombinasjon av lengde versus bredde, noe som gir deg både større rekkevidde og en veldig kjøreglad båt. Båtens sentrerte konsoll gir den et balansert og presist tyngdepunkt, og du får god følelse av kontroll når du sitter ved styreposisjon i Enduro 705.

Skapt for deg

I Enduro 705 kan du skreddersy komfortnivået til ditt bruk, og i Enduro 705 gir vi deg en av de beste båtene for å utnytte varme dager og sommerkvelder. Vi lover deg en komfortabel og morsom opplevelse.

Fokus på design og gode løsninger

Enduro 705 har en bred konsoll som beskytter fører og passasjerer godt mot vær og vind. Inne i konsollen er det et lite rom med tilgjengelig toalett. I forkant av konsollen finner du et eget stuerom for tilgjengelig utstyr som kjørekalesje - her er det også god plass til bagasje. Baugpartiet i Enduro 705 huser en rekke smarte oppbevaringsrom. Akterbenken på Enduro 705 har et integrert regntrekk som trekkes enkelt over sittebenken på akterdekket. Dette gjør at du raskt beskytter puter mot typisk sommerregnvær som kommer overraskende på.

Dette er Enduro 705

Enduro 705 gir deg en uforglemmelig kjøreopplevelse og er etterlater et mektig inntrykk. Det rene, sportslige designet og glassvinduene i skrogsiden gjør båten lett gjennkjennelig.

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker