En visitt i cockpit på Enduro 805 og du legger raskt merke til at du fra førerposisjon står høyt og oversiktlig i denne kongen av skjærgårdsjeeper. Med akterdekket senket for å gi familien et lunere sted å være i høyere hastigheter, kombinert med høyt fribord, har du et sikkert og godt sted å være på sjøen. Enduro 805 er utstyrt med en stor og komfortabel kabin som gjør båten enkel å overnatte i. og stor L-sofa gjør også Enduro 805 til familiens favoritt, og her er det plass til alle sammen.

 

God plass for aktivitet – tilpasset familien og venner.

Store badeplattformer akter på båten gir både barn og voksne enkel tilgang til det varme badevannet, og badestigen gir enkel adkomst opp igjen på plattformen. Her finner du også dusj med trykkvann, noe som gjør at du enkelt kan skylle av saltvann og tørke deg før du entrer båten. Ønsker du å sette prikken over i´en, velger du targabøylen (ekstrautstyr) som monteres over førerposisjonen. Denne gir båten et ekstra røft og sportslig preg, og du skiller deg ut når du kommer inn i havn.

 

Praktisk skjærgårdsjeep og komfortabel daycruiser.

Enduro 805 gir deg også muligheten til overnatting. Kabinen har god plass til 2 voksne og er en koselig, lun mulighet for barna til å varme seg når du på kveldstid kjører inn fra en fantastisk sommerdag på sjøen. Vinduene ned mot vannskorpen gir deg, sammen med den tonede kabin-døren også godt med lys inn i kabinen. Med toalett (ekstrautstyr), vask og dusjen på akterdekket har du her en skjærgårdsjeep du enkelt kan ta med på helgetur.

 

Akterdekk for komfort og sommerglede.

Akterdekket har en stor L-sofa med bord som enkelt gir plass fra 4-6 personer og du når enkelt kjøleskuffen som er plassert under førerposisjonen. Båten leveres også med pantry (ekstrautstyr) rett bak førerposisjon hvis du ønsker dette.

description
Lengde
805 CM
Bredde
250 CM
Vekt uten motor
1990
Høyde på båt
230 CM
Tankkapasitet
272 L
Vanntank
60 L
Septikktank
40 L
Maks. motor
400 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
8
CE-kategori
C
Pris fra
kr 1 032 000
12V strømuttak

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit-bord

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Dusj på plattform

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Kabinbelysning

Kalesjegarasje

Kompass

Konsolltrekk

Lanterner

LED-bryter

LED-lys

Manuell lensepumpe

Putesett

Rekker

S-Deck

Stoltrekk

Toalett (portabelt)

Trykkvann (inkl. vanntank)

Bildegalleri

Video