Lengde
805 CM
Bredde
250 CM
Vekt uten motor (kg)
1990
Høyde på båt
230 CM
Tankkapasitet
272 L
Vanntank
60 L
Septikktank
40 L
Maks. motor
400 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
8
CE-kategori
C
Pris fra
kr 1 158 400
12V strømuttak

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit-bord

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Dusj på plattform

Elektrisk lensepumpe

Elektrisk system for 2 batterier

Fortøyningspakke

Kabinbelysning

Kalesjegarasje

Kompass

Konsolltrekk

Lanterner

LED-bryter

LED-lys

Manuell lensepumpe

Putesett

Rekker

S-Deck

Solseng baug

Stoltrekk

Toalett (portabelt)

Trykkvann, armatur og dusj (inkl. vanntank)

Kongen av skjærgårdsjeeper

Omtalt av mange som kongen av skjærgårdsjeeper - er 805 flaggskipet i Enduro-serien vår. Her finner du de beste egenskapene fra skjærgårdsjeepen, med turmulighetene til en daycruiser.

Layouten til en skjærgårdsjeep gjør det sømløst å bevege seg fra akter til baug i båten, en nøye utformet konsoll sentrert i båten skjermer godt for vind og en overraskende romslig kabin åpner opp skjærgården for deg.

Enduro 805 bygger på et av våre beste skrog, noe som gjør turen svært komfortabel samtidig som de responsive og sportslige egenskapene bevares.

Utforsk nye muligheter

Om du skal krysse åpent hav, på en kort dagstur, kjøre en tur alene eller dra på weekendtur med familien vil du raskt innse at Enduro 805 åpner opp et hav av muligheter - bokstavelig talt. Fasilitetene ombord sørger for at enhver situasjon oppleves så sømløs som mulig og gir deg mer tid for rekreasjon.

Dersom du ønsker å gi din Enduro 805 et distinkt utseende kan du utstyre den med targabøyle. Båten vil da få et enda mer sporstlig uttrykk og skille seg ut i havnen.

Skapt for komfort og sommerglede

Akterdekket er en sosial sone med god plass til venner og familie. L-sofaen med tilhørende bord gir plass til 4-6 personer og du kan rotere stolene ved konsollen dersom du trenger mer plass. Kjøleskuffen er plassert under førerposisjonen, så selv med et fullt akterdekk har du enkel tilgang til forfriskninger. Båten kan også utstyres med pantry bak førerposisjon.

Dette er Enduro 805

Enduro 805 er en av markedets største og mest innholdsrike skjærgårdsjeeper. Kombinasjonen av daycruiser-egenskapene og DNAet fra skjærgårdsjeepen gjør den til et spennende valg. 

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker