Noblesse 720 er en sosial båt med fantastiske kjøreegenskaper. Kombinasjonen av en senket dørk og stor U-salong gjør at du får god plass til deg selv og hele familien.

 

Cockpit og baug.

Hele cockpiten er full av smarte og brukervennlige løsninger, som gjør denne båten svært detaljrik. Både i baugen og helt akter finner du flotte solsenger, og i akter finner du samtidig en stor badeplattform hvor det er godt av plass for flere til å oppholde seg. Høyt fribord og god stabilitet gir deg en komfortabel båt med gode egenskaper i sjøen. Noblesse 720 er en sportslig daycruiser og skroget er lettdrevet og helt stabilt i hastigheter til og med over 50 knop. Dette er en båt vi garanterer at du ikke blir lei av å kjøre! Selve førerposisjonen er oversiktlig og gir skipperen full kontroll. En fleksibel, solid og god førerstol sørger for komforten.

 

Akterdekket.

U-salongen er den ultimate sosiale innredningen i en båt på denne størrelsen. Den senkede cockpiten gjør at alle i båten sitter godt beskyttet bak vindskjermen. Sitteputene er delt opp, slik at man enkelt vipper opp en liten del av puten, når man skal ut eller inn i båten, enten bakfra eller fra en av sidene. Har kan man også med et enkelt grep gjøre om salongen til solseng med plass til flere personer.

description
Lengde
714 CM
Bredde
263 CM
Vekt uten motor
1480
Høyde på båt
184 CM
Tankkapasitet
182 L
Vanntank
40 L
Septikktank
30 L
Maks. motor
250 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
7
CE-kategori
C
Pris fra
kr 955 900
12V strømuttak

Badeplattform

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit-bord

Dekksluke

Dobbelt batterisystem

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Høy syrefast rekke/pulpit

Kalesje

Kalesjegarasje

Kokeplate

Kompass

LED-bryter

Manuell lensepumpe

S-Deck

Solpute (akter)

Toalett (portabelt)

Tunnel for baugpropell

Vask

Vindusvisker

Bildegalleri

Video