Lengde
714 CM
23,4 FT
Bredde
263 CM
8,6 FT
Vekt uten motor (kg)
1480
3264 Lbs
Høyde på båt
184 CM
6 FT
Tankkapasitet
182 L
49 GAL
Vanntank
40 L
11 GAL
Septikktank
30 L
8 GAL
Opptil
250 HK
250 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Ekstra lang
Antall personer
7
7
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 1 064 300
12V strømuttak

Badeplattform

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit-bord

Dekksluke

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Elektrisk system for 2 batterier

Fortøyningspakke

Kalesje

Kalesjegarasje

Kokeplate

Kompass

LED-bryter

Manuell lensepumpe

Rekker

S-Deck

Solpute (akter)

Toalett (portabelt)

Tunnel for baugpropell

Vask

Vindusvisker

Den definitive daycruiseren

Noblesse 720 er på mange måter selve definisjonen på en daycruiser. I solsengen på baugen kan du drømme deg bort til en lukseriøs resort på den franske rivieraen mens du hører på dine favorittlåter en solfylt sommerdag. Det finnes dessuten en stor solseng på akterdekket samt en på hver badeplattform også.

Selve layouten i båten er som skapt for sosiale stunder og er en arena for gode samtaler. Om du spontant ønsker å tilbringe natten i skjærgården eller drar på en lengre tur får du med sikkerhet en god natts søvn i den romslige og lune kabinen.

Med smidige kjøreegenskaper oppleves båten som sportslig og enkelt å manøvrere - en trygghet for deg når du skal inn i både naturhavner og marinaer. Du sitter ergonomisk som fører av Noblesse 720 og har god oversikt i alle retninger.

Hver minste detalj teller

Noblesse 720 består av materialer håndplukket fra øverste hylle - det gir overflater en førsteklasses finish. Vårt mål er å levere en premium opplevelse så fort du stiger ombord i båten med alt fra luker og dører til stoffet på puter og følelsen av å holde i rattet. 

Designet for de gode samtalene

Det store, åpne dekket på Noblesse 720 innbyr til lange, trivelige dager på sjøen. Den store U-sofaen gjør at alle passasjerene kan sitte plassert mot hverandre og bordet kan dekkes til 4 personer. Alt ligger med andre ord til rette for gode samtaler mens solen synker ned i horisonten.

Dette er Noblesse 720

Nordkapp Noblesse 720 er en romslig og sportslig daycruiser, som samsvarer godt med behovene på dagstur eller weekendtur. Gode fasiliteter ombord, funksjonelt design og kvalitet kjennetegner Noblesse 720.

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker