Lengde
714 CM
Bredde
263 CM
Vekt uten motor
1480
Høyde på båt
184 CM
Tankkapasitet
182 L
Vanntank
40 L
Septikktank
30 L
Maks. motor
250 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
7
CE-kategori
C
Pris fra
kr 955 900
12V strømuttak

Badeplattform

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit-bord

Dekksluke

Dobbelt batterisystem

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Kalesje

Kalesjegarasje

Kokeplate

Kompass

LED-bryter

Manuell lensepumpe

Rekker

S-Deck

Solpute (akter)

Toalett (portabelt)

Tunnel for baugpropell

Vask

Vindusvisker

Sportslig og praktisk

Nordkapp Noblesse 720 gir deg alltid fornyet kjøreglede. Fra fra førerposisjon har du 360-grader oversikt og kan manøvrere båten med letthet. Dine medpassasjerer kan nyte turen på sjøen i et nedsenket akterdekk med forbedret vindbeskyttelse, en unik designdetalj fra Nordkapp. Cockpit er designet med ergonomiske løsninger og intuitive systemer, som gir smidig bruk. I baug og på akterdekk, samt badeplattformer, finner du solsengområder der du kan slappe av og oppleve de varme sommerdagene. Høyt fribord og stabile egenskaper i sjøen gir deg som fører god kontroll og dine passasjerer den gode, trygge følelse på sjøen.

Kabinen - ideell for familien

Kabinen i Noblesse 720 er tilpasset mange behov, enten det er for dagstur eller overnatting. Her finner du alltid godt med plass. I kabinen finner du båtens toalett, flere oppbevaringsrom og soveplass til 2 voksne eller 2 voksne + 1 barn. I Noblesse 720 får du førsteklasses finish, med nøye utvalgte materialer.

Den sosiale daycruiseren

Det store, åpne dekket på Noblesse 720 innbyr til lange, trivelige dager på sjøen. Den store U-sofaen gjør at alle passasjerene kan sitte plassert mot hverandre og bordet kan dekkes til 4 personer. Med innovativt design og praktiske løsninger får du en god følelse av kvalitet og godt gjennomført håndverk.

Dette er Noblesse 720

Nordkapp Noblesse 720 er en romslig og sportslig daycruiser, som samsvarer godt med behovene på dagstur eller weekendtur. Gode fasiliteter ombord, funksjonelt design og kvalitet kjennetegner Noblesse 720.

Nyttige lenker