Vask og vedlikehold av ditt dørkbelegg (slik som Aquatrack) er viktig både for dørkbeleggets levetid og for å holde båten ren og pen. Vi gir deg tips til hvilke rengjøringsmidler du bør bruke, og hvordan du rengjør dørkbelegget enkelt og greit.

Våren er tiden for klargjøring av båt for sesongen. Dette er en tid med mye forventninger til den forestående sesongen, og klargjøringen din spiller ofte en stor rolle for hvor smertefri hele båtsesongen blir. Vi gir deg tips til det du må huske på før du setter båten på vannet.

Det å vaske hvit gelcoat kan noen ganger være krevende, og noen merker og riper er vanskeligere å få vekk enn andre. Vi gir deg noen tips til hvordan rubbing kan hjelpe deg slik at du får båten din 100% ren og pen igjen.

Vindskjermer som blir mattet over tid er vanlig i båt. Vi viser deg hvordan du enkelt og effektivt kan få din vindskjerm til å se ut som ny!

Baugpropell er blitt et mer og mer vanlig utstyr på båter helt ned i 6 meter. Vi viser deg hvordan du holder din baugpropell vedlike slik at du kan stole på at den virker - gjennom hele sesongen.

Splinten på baugpropellen kan noen ganger få påkjenninger som gjør at den ryker, eller blir såpass gammel at den blir svekket. Vi viser deg hvordan du selv kan bytte baugpropell på din båt.

Riktig vedlikehold av ankervinsjen er viktig for å opprettholde funksjonen for selve vinsjen. Vi tar for oss de viktigste delene av vedlikehold av ankervinsjsystemet og viser deg trinn for trinn hvordan du bør gå frem.

Merker og dekaler på båten kan være utsatt for slitasje i løpet av båtsesongen, som følge av møter med bryggekanter og lignende. Vi viser deg hvordan du enkelt bytter dekaler på din båt, uavhengig av merke.