Logistikken bak Nordkapp

Møt Karoline Westlie

Logistikk er en viktig faktor for at drømmer skal bli til virkelighet. I dagens tur bak kulissene, blir du kjent med Karoline Westlie, Nordkapps logistikksjef. Se videoen for å lære mer om hva fra fabrikk til sjøsetting her på Nordkapp, hvordan selskapet har utviklet seg de siste fem årene og Karolines relasjon til båtlivet.

 

Karolines kjærlighet for båt startet i en tidlig alder. Oppveksten bestod av utallige timer på sjøen med familien, og skjærgården ble nøye utforsket. Siden hun ble en del av Nordkapp for fem år siden, har hun blitt en viktig del av selskapet og er med på å forme veien fremover. I rollen som logistikksjef, sørger Karoline for at alle bestillinger når produksjonslinjen i Polen, og at veien fra fabrikk til familietid på sjøen går smertefritt.

Har du noen gang lurt på hva som skjer bak kulissene her på Nordkapp? I dagens video blir du kjent med personen som sørger for at din båtdrøm blir til virkelighet. Bli med oss når vi tar en prat med logistikksjef, Karoline Westlie.

Uttrykket “altmuligmann”, i dette tilfellet “altmuligkvinne”, blir ofte kastet rundt, og er ofte assosiert med at man ikke utmerket seg spesielt i noe. Men ingen regel uten unntak, noe Karoline har bevist gang på gang i sin arbeidshverdag. I tillegg til å ha stålkontroll på den omfattende logistikken, finner du henne gjerne i en gaffeltruck, i båtslippen på marinaen eller ute på sjøen for å teste en båt til det ytterste. Uavhengig av hva slags oppgave som utføres er i alle fall en ting sikkert, oppgaven utføres i ypperste kvalitet.

 

I en bransje som konstant utvikler seg, er vi begeistret for at Karoline har funnet seg til rette hos oss. Og det gleder oss å se en økende båtinteresse hos kvinner, både rekreasjonelt og som karriere. Nordkapp og Karoline vil gjerne oppfordre flere kvinner til å engasjere seg og bidra til å forme fremtiden i bransjen.

 

Bli kjent med Nordkapps designer, Espen Thorup

 

Historien bak Coupe 905 V12