Sea to Summit

A ski adventure through the arctic

Premiere 27. November 2023

Se filmen først ved å abonnere på Nordkapps nyhetsbrev i dag.

Bli med oss på en spennende ekspedisjon i vår kommende film, 'Sea to Summit: Et Ski Eventyr Gjennom Arktis.' Opplev den rå kraften og den fredfulle skjønnheten i Arktis som aldri før, mens vi tar deg med på et hjertebankende ski-eventyr over et av de mest avsidesliggende og spektakulære landskapene på jorden; Lyngsalpene i Nord-Norge.

Båten

Navn

Nordkapp Coupe 905 V12

Motorisering

Mercury Verado V12 600hk

Skrog

Dyp V-skrog

Om Coupe 905 V12

Coupe 905 V12 er en av de mest kjente båtene i modellserien fra Nordkapp, og viser en av de få nordisk designede båtene drevet av Mercury V12-motoren. Coupe 905 V12 er en spesialbygget båt, laget spesielt for V12-motoren, noe som øker båtens fremdrift og gir den sine anerkjente kjøreegenskaper.

Finn mer informasjon her.

Medvirkende

Aksel Lund Svindal.

Berømt norsk alpinist. Aksel har 4 olympiske medaljer (2 gull), 9 verdensmesterskapsmedaljer (5 gull) og 2 totale verdenscup-titler. Aksel er en kjent norsk investor, TV-vert og er en båtentusiast og naturlig spenningssøker.

Helene Olafsen.

Fremtredende norsk snowboarder. Helene har en gullmedalje fra snowboard-VM og flere medaljer fra både snowboard-VM og vinter X-Games. Helene er en talentfull wakesurfer, TV-vertinne og gründer.

Kajsa Vickhoff Lie

Talentfull norsk alpinist. Kajsa har en bronsemedalje fra verdensmesterskapet, i tillegg til flere medaljer fra de norske mesterskapene (inkludert 2 gullmedaljer). Kajsa er en eventyrer og fremtredende matentusiast.

Landskapet

Sted

Lyngen

Koordinater

69° 47′ 25.08″ N, 20° 10′ 10.2″ E

Befolkning

2729

Antall gjestedøgn per år

160 000 (2019)

Lyngen og Lyngsalpene er et av de mest kjente områdene for randonnée-ski og frikjøring i Europa. De utallige fjelltoppene, nesten vertikale stup og dykk som ender opp på strendene til Lyngenfjorden gir perfekte forhold for skikjøring.

For mer informasjon, besøk www.visit-lyngenfjord.com

Få et 24-timers forsprang.

Se filmen først ved å abonnere på nyhetsbrevet fra Nordkapp Boats.

 

Abonner her.

Nyter båtlivet på sitt beste.

Bli med Aksel Lund Svindal, Helene Olafsen og Kajsa Vickhoff Lie når de erobrer Lyngsalpene ved 70° nord, rett ved kysten av det arktiske havet. De setter seg mål om å nå Arnøya og Kløvsteinfjellet. En anstrengende tur gjennom iskalde arktiske farvann ved -22 grader gir teamet en enorm utfordring. Er de klare for oppgaven?

Få filmen først. Abonner på Nordkapp-nyhetsbrevet nedenfor.

Merknad:

Håndteringen og riggingen av båten ble utført av profesjonelt personell. Båten som er avbildet i bildene og filmen er utstyrt med ekstrautstyr som ikke er standard for båten og som ikke er godkjent for kommersiell bruk.