Lengde
647 CM
Bredde
250 CM
Vekt uten motor
1220
Høyde på båt
170 CM
Tankkapasitet
139 L
Vanntank
33 L
Septikktank
40 L
Maks. motor
200 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
6
CE-kategori
C
Pris fra
kr 801 600
12V strømuttak

Badeplattform

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit-bord

Dobbelt batterisystem (2 batterier) (alle)

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Kalesje

Kalesjegarasje

Kompass

Lanterner

LED-bryter

Manuell lensepumpe

Putesett

Rekker

S-Deck

Solpute (akter)

Toalett (portabelt)

Vindusvisker

Inspirerende smart daycruiser

Noblesse 660 setter deg og passasjerene dine i fokus. Båtens kompakte oppsett, og praktiske løsninger gjør det enkelt å legge ut på tur, og å komme hjem igjen. Det skandinavisk-inspirerte designet introduserer varme, nyanserte materialer og en avbalansert fargepalett. 

Dagsturmesteren

 

Noblesse 660 er en innholdsrik båt. Med fokus på dagsturene leverer båten et akterdekk med familieorientering, romslig manøvrering og høy komfort. Noblesse 660 har også infrastruktur til overnatting, med sine 2 sengeplasser og tilgjengelig toalett. Det elegante designet gir båten lave, tøffe linjer samtidig som de skandinaviske rene elementene gir Noblesse 660 et eksklusivt preg.   

Velutstyrt og moderne

Noblesse 660 er utstyrt med det siste innen navigasjon, lyd og komfort. Ønsker du et lydanlegg som virkelig kan spille musikk har du muligheten til å utstyre Noblesse 660 med XXL signature-anlegg fra Fusion. Du kan velge den store 12-tommer navigasjonsskjermen, og ønsker du varme i båten kan Noblesse 660 leveres med egen Webasto-varmer. Legger du til ferskvannstank, elektrisk toalett og dusj, har du alt du trenger for overnatting på sjøen.

Dette er Noblesse 660

Noblesse 660 er anerkjent for sin innovative skandinavisk-inspirerte design, kvalitet og høye utstyrsnivå. Kåret til årets båt i lanseringsåret 2019, fikk den god kritikk for sjøegenskapene. Båten passer godt til dagsturer og korte overnattingsturer.

Nyttige lenker