Noblesse 660 – Powerboat of the year 2019!

Med en gang du setter foten i en Noblesse 660 merker du at du er i en stor og innholdsrik båt. Båten har mange detaljer, og vi har tenkt på det meste for at du skal få et tryggere båtliv. Den er tilpasset den komfortable dagsturen, men i kabinen kan to personer sove både godt og komfortabelt, og når du står opp kan du glede deg over en dyp v-bunn som gir deg kjørekomfort over snittet. Dimbart lyst, strømuttak og elektrisk toalett* er sammen med ferskvannstank, vask, pantry, kjøleskap og solseng* med på å gi deg alt av utstyr du trenger. 

 

Cockpit.

Lun, romslig cockpit. I Noblesse 660 ligger selve cockpiten dypere en normalt for å gi deg og de du har om bord bedre vindskjerming, samtidig som kjøreegenskapene forbedres. Båten har et stort glassareal som er med på å gi deg en lun cockpit, samtidig som du får god oversikt over det som skjer rundt deg på sjøen. Høyt fribord gir deg trygghet, og er spesielt fint å ha når du har med barn på tur. Stort sosialt akterdekk med badeplattformer. Juvelen i cockpiten på 660 er den store U-sofaen. Her har du en praktisk og sosial sone, som raskt gjøres om til en stor solseng. Et stort cockpitbord av god kvalitet gjør at du kan servere Hele badeplattformen på ett nivå er enkelt tilgjengelig fra cockpit og en integrert badetrapp gjør det enkelt å ta seg en behagelig svømmetur.

 

Skroget.

Noblesse 660 er kjent for sine solide kjøreegenskaper. Skrogdesignet på båten er designet for å tåle både fine og røffere dager på sjøen. Det brede skroget er stabilt, men reagerer samtidig raskt og smidig på din kommando.

description
Lengde
647 CM
Bredde
250 CM
Vekt uten motor
1220
Høyde på båt
170 CM
Tankkapasitet
145 L
Vanntank
33 L
Septikktank
40 L
Maks. motor
200 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Maks antall personer
6
CE-kategori
C
Pris fra
kr 801 600
12V strømuttak

Badeplattform

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit-bord

Dobbelt batterisystem (2 batterier) (alle)

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Høy syrefast rekke/pulpit

Kalesje

Kalesjegarasje

Kompass

Lanterner

LED-bryter

Manuell lensepumpe

Putesett

S-Deck

Solpute (akter)

Toalett (portabelt)

Vindusvisker

Bildegalleri