Lengde
647 CM
21,2 FT
Bredde
250 CM
8,2 FT
Vekt uten motor (kg)
1220
2691 Lbs
Høyde på båt
170 CM
5,6 FT
Tankkapasitet
139 L
37 GAL
Vanntank
33 L
9 GAL
Septikktank
40 L
11 GAL
Opptil
200 HK
200 HK
Stammelengde
Ekstra lang
Ekstra lang
Antall personer
6
6
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 896 600
12V strømuttak

Badeplattform

Badestige

Baugkrok

Brannslukker

Bunnplugg

Cockpit-bord

Dreggluke akter

Dreggluke baug

Elektrisk lensepumpe

Elektrisk system for 2 batterier

Fortøyningspakke

Kalesje

Kalesjegarasje

Kompass

Lanterner

LED-bryter

Manuell lensepumpe

Putesett

Rekker

S-Deck

Solpute (akter)

Toalett (portabelt)

Tunnel for baugpropell

Vindusvisker

Kompakt daycruiser - store muligheter

Noblesse 660 setter deg og passasjerene dine i fokus. Båtens kompakte oppsett, og praktiske løsninger gjør det enkelt å manøvrere uansett om du er på tur med flere eller ferdes alene. Det skandinavisk minimalistiske designet til Nordkapp kommer tydelig frem i Noblesse 660 og resultatet er en båt som ser slående ut fra alle vinkler.

Skap minner på dagstur

Noblesse 660 er en innholdsrik båt. Med fokus på dagsturene leverer båten et akterdekk med familieorientering, romslig manøvrering og høy komfort. Det er også muligheter for overnatting, med sine 2 sengeplasser og tilgjengelig toalett. Båten sitt minimalistiske Nordkapp-design gir det et elegant utseende som står i stil til storebrødrene.

Velutstyrt og moderne

Noblesse 660 er utstyrt med det siste innen navigasjon, lyd og komfort. Ønsker du et lydanlegg som virkelig kan spille musikk har du muligheten til å utstyre Noblesse 660 med XXL signature-anlegg fra Fusion. Du kan velge den store 12-tommer navigasjonsskjermen, og ønsker du varme i båten kan Noblesse 660 leveres med egen Webasto-varmer. Legger du til ferskvannstank, elektrisk toalett og dusj, har du alt du trenger for overnatting på sjøen.

Dette er Noblesse 660

Noblesse 660 er anerkjent for sin innovative skandinavisk-inspirerte design, kvalitet og høye utstyrsnivå. Kåret til årets båt i lanseringsåret 2019, fikk den god kritikk for sjøegenskapene. Båten passer godt til dagsturer og korte overnattingsturer.

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker