Noblesse 830 - den nye trendsetteren

Kombinér de estetiske detaljene av lave linjer, sporty utseende og lidenskapelige kurver, og kombiner dette med all plassen du trenger i en båt. Noblesse 830 er en ny måte å tenke daycruiser på. Og båten du snur deg etter.

Design-elementene fra Noblesse-seriens 660 og 720  vil du raskt finne igjen i det nyeste tilskuddet familien; Noblesse 830. Noblesse 830 kan forhåndsbestilles fra nå og leveres fra og med 2023-sesongen.

Du vil raskt kjenne igjen Noblesse 830 som en Nordkapp. Båten har former, design og detaljer som kjennetegner daycruiserene fra herfra, med indre og ytre mål som øker både faktisk og opplevd. Linjene på båten gir den et ekslusivt preg, samtidig som det er et stilrent og moderne uttrykk.

Den lave profilen gir deg inntrykket av en sporty båt, mens vindskjermingen og dynamikken i cockpit er ivaretatt med den lave dørken og høye fribordet. Dette reduserer vindmotstanden samtidig som du sitter lunt og godt i cockpit. 

Praktisk orientert - smarte løsninger på etablerte behov

 

I Noblesse 830 vil du kjenne igjen mange av de smarte løsningene fra lillesøstrene Noblesse 720 og Noblesse 660. Målet med baugpartiet er å gi deg et trygt område for ilandstigning og påstigning, samtidig som størrelsen av dekket gjør det til et fint oppholdssted. 

Kabinen i Noblesse 830 vil gi deg følelsen av god plass, høy komfort og smarte løsninger for problemfrie turer på sjøen. Her finner du godt med oppbevaringsplass og gode senger. Kabinen er utstyrt med stor dobbeltseng, stikkabin med to (2) soveplasser, og separat toalettrom.

Cockpiten gir en aura av trygghet og oversikt, og Noblesse 830 vil med sitt tilgjengelige utstyr gi deg som fører en lettkjørt og kjøreglad båt. Det gis tilgang på store kartplottere og mye førerassisterende utstyr. Båten vil også få mulighet for matlaging, og det er godt med lagringskapasitet for kjølevarer. Fokuset på gode, funksjonelle sosiale soner blir videreført fra Noblesse 660 og Noblesse 720.

Noblesse 830 vil også videreføre de populære badeplattformene, noe som gir deg en unik sone for avslapning, helt ned ved vannflaten, når du ligger ankret opp eller ved brygga.

Motorisering - fantastisk kombinasjon med kraftfulle og stillegående Mercurymotorer

 

Nordkapp Noblesse 830 vil bli utstyrt med stillegående, kraftfulle og utslippsvennlige Mercury-motorer. Båten har gjennom sitt banebrytende skrogdesign en effektiv bruk av krefter, for å gi deg et så lavt drivstofforbruk som mulig på denne typen båt. Mercurymotorene utstyres med elektronisk gass/gir, noe som gir deg en sømløs overgang fra tomgang til gir. 

Meld deg på interesselisten - vær først til å motta informasjon

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer informasjon i vår personvernerklæring.

Snarveier