Lengde
830 CM
Bredde
292 CM
Vekt uten motor
2100
Høyde på båt
223 CM
Tankkapasitet
325 L
Vanntank
45 L
Septikktank
45 L
Maks. motor
500 HK
Stammelengde
XXL
Maks antall personer
10
CE-kategori
C
Pris fra
kr 1 598 800
3 batterier

Baugpropell

Bensintank

Cockpitbord

Elektrisk toalett med tank

Fendergarasje

Fester til fendere

Flagg

Kalesje

Kjøleskap

Pantry

Rullegardin til lufteluke i kabin

Skap i pantry m/skapdør

Skap m/skapdører i toalettrom (N830)

Stuerom i kabin

Taklys i toalettrom

Tilberedningsbord i pantry

Trapp i kabinen

Vannkran i pantry

Vinduer i skrogsider

Vindusvisker babord

Verdensnyheten Noblesse 830

Noblesse 830 er det nye tilskuddet til daycruiser serien fra Nordkapp, og vil utgjøre seriens flaggskip. Båten er med sine 8,3 meter en innholdsrik båt som med sine smarte detaljer og bredde gir deg plassen du har behov for.

Weekendcruiseren Noblesse 830 - med betydelig mengde tilgjengelig utstyr

Noblesse 830 løfter utstyrsnivået fra Nordkapp til enda et nytt nivå, med flere fordeler for deg som båteier, enten du bruker båten til dagsturer, helgeturer eller som feriedestinasjon. Båten har utstyr som garantert løfter komfortnivået;

Webasto-varmer (ekstrautstyr) i cockpiten gjør at du har komfort-temperatur uavhengig av når på året du bestemmer deg for å dra ut på båttur. 

Varntvannssystemet (ekstrautstyr) i båten gjør at du får tilgjengeliggjort vann til oppvask, og ikke minst kan det være behagelig å dusje i varmt vann etter et bad eller som en del av morgenrutinen når du er på lengre turer. Du finner vask både på toalettet og som en del av pantryet. 

Solsengplasser. Noblesse 830 har virkelig mange steder for å kunne slappe av, vår favoritt er definitivt solsengen i baugen, hvor du kan vippe opp ryggen (ryggen av solsengen er også lufteluken til kabinen). Her er det plass til 2 personer med god margin, og er et flott utgangspunkt for å sitte enten du ligger på svai, på dregg eller bare følger strømmen. Du finner også stor solseng i cockpit, og båten har på lik linje med lillesøsteren 720 solplasser med puter på badeplattformene.

Skandinavisk design fyller Noblesse 830 med komfort og lun atmosfære

Noblesse 830 har en distinkt, skandinavisk tilnærming. Varme, lune farger med praktiske og funksjonelle detaljer gir båten sitt særpreg. Det er lagt vekt på god vindskjerming i cockpit, mange sosiale soner og enkelt båthold i utviklingen av Noblesse 830, noe som forsterkes av båtens høye nivå av tilgjengelig utstyr. Kombinasjonen gjør Noblesse 830 enkel å håndtere og praktisk å bruke.

Dette er Noblesse 830

Noblesse 830 er flaggskipet i daycruiser-serien fra Nordkapp. Med sine 8,3 meter og 2,92 meter i bredde er den en innholdsrik båt med fokus på komfort, sosialisering og sommerglede. Båten er en av de mest innholdsrike båtene fra Nordkapp, med et imponerende rekkevidde og høyt utstyrsnivå.

Nyttige lenker