Nye horisonter, hver dag, hele året.

Styrhusbåt

Idet jeg setter fot ombord på båten får jeg en følelse av ro. Både kropp og sinn går automatisk i et lavere gir og skuldrene senker seg. Det er et eller annet med livet på sjøen. Det eneste problemet jeg har med båtlivet er at sesongen blir over for tidlig. Men hva om båtsesongen aldri slutter? Hva om man kan nyte av livet på sjøen i November som i Juli? En styrhusbåt gir deg nettopp denne muligheten - båteventyr året rundt.

Coupe 905 i aksjon

Hva om båtsesongen aldri slutter?

Det er spørsmålet som har vandret rundt i hodet mitt den siste tiden. Ventetiden fra båten tas opp i september til sjøsetting i mai føles som en evighet hvert år. En styrhusbåt kan derimot åpne opp sesongen og muliggjøre eventyr på sjøen mer eller mindre hele året.

Fordelene med en styrhusbåt

Det å kunne trekke inn en skjermet plass, som isolerer bedre og har helt andre fasiliteter enn en kalesje, er en åpenbar fordel. Her kan du slappe av og navigere sjøen komfortabelt helt uavhengig av vær, vind og temperatur. Bare se for deg å ligge i plan utover en frisk høstdag, med nybrygget kaffe i koppholderen og favorittmusikken på stereoanlegget. Temperaturen i styrhuset er perfekt og du har hele sjøen for deg selv. Eller forestill deg en båttur i landskap dekket av snø, hvor du kan ta inn over deg den magiske atmosfæren gjennom de store vinduene rund baut mens du sitter totalt skjermet fra omgivelsene innendørs.

På tur i det rolige nordiske vinterlandskapet.

Komfort og beskyttelse i all slags vær

Ordet båtsesong er ikke lenger noe jeg trenger å forholde meg til. Jeg har en båt jeg bruker, stoler på og nyter av, hele året. Jeg er ikke lenger begrenset til dager med fint vær eller de varme sommermånedene. Jeg får beskyttelse mot vind, regn, kalde temperaturer og sjø. Det tillater meg å nyte av havet selv under typisk nordiske forhold. I tillegg har jeg god oversikt på alt fra navigasjon, motordata og annet på Garmin-plotteren og motordisplay fra Mercury.

 

Med et skrog som elsker sjø, som er robust konstruert og med pålitelig ytelse fra Mercury, kan jeg virkelig senke skuldrene selv i skikkelig tøffe forhold.

Inne i styrhuset på Coupe 905, en vakker kveldsstund på en holme i oktober.

Jeg føler meg trygg til sjøs med Coupe 905.

Nyt komforten, som om du er hjemme

Det romslige og velutstyrte interiøret inkluderer gjør at du kan føle deg som hjemme ombord. Komfortable sengeplasser i kabinen, et smart uttenkt pantry og separat toalettrom gjør at du har alt du trenger for overnatting og helgeturer. For meg er det å legge ut på tur, utforske nye destinasjoner og samtidig vite at man nyter av komfort, en luksus jeg setter stor pris på.

Coupe 905 etter en lang reise i svensk skjærgård.

Kabinen i Coupe 905 er lun og hyggelig, noe som gir meg en ekstra god følelse i det kaldere nordiske vinterhalvåret.

Nyt livet på sjøen - året rundt

Coupe 905 tilbyr meg et utvidet perspektiv på båtlivet – en invitasjon til å omfavne denne livsstilen hele året. Jeg er tilfreds med følelsen av å ikke la meg begrense. Å kunne oppleve gleden, stillheten og eventyret ved å være på vannet når som helst. Leve båtdrømmen. Leve livet.

 

Utforsk Coupe 905