Lengde
749 CM
Bredde
252 CM
Vekt uten motor
1800
Høyde på båt
276 CM
Tankkapasitet
212 L
Vanntank
39 L
Septikktank
39 L
Maks. motor
300 HK
Stammelengde
Extra lang
Maks antall personer
6
CE-kategori
C
Pris fra
kr 1 345 800
Badeplattform

Badestige

Brannslukker

Cockpit-bord

Dobbelt batterisystem

Fortøyningspakke

Kabinbelysning

Kompass

Lanterner

Manuell lensepumpe

S-Deck

Seng i cockpit

Toalett (portabelt)

RS 800C - kraftfull kjøreopplevelse

RS 800C er designet med fokus på robusthet og et godt lettdrevent skrog i tankene. Vannlinjen strekker seg hele 19,6 fot og gir deg inntrykket av en båt med god plass og samtidig smidige former. Aluminiumsskroget er fantastisk og enestående når du virkelig skal nytekjøregleden og båtgleden. Skrogdesignet er laget knivskarpt for å skjære gjennom bølgene og RS 800C gir deg mulighetene til aktiv kjøring også i grov sjø.

Interiør - sport & luksus i én pakke

I Nordkapps RS-modell skal du føle det lille ekstra. Den ergonomiske førerplassen med sportsorientert instrumentering og en skreddersydd motor-konsoll gjør at du raskt føler deg i ett med båten.  Herdet glass i båtens 360-grader vinduer gir deg full oversikt over alle båtens områder. Setene og materialvalget i RS 800C er sportslig, men polstret for maksimal komfort.

Velutstyrt Coupe

RS 800C er tilgjengelig med et stort utvalg av ekstrautstyr. Båten kan leveres også med trimplan hvor du får autotrim-funksjon (ekstrautstyr). Dette kan hjelpe deg som fører i de mest krevende forholdene, eller være med på å gjøre turen mer behagelig for deg og dine passasjerer. Båten kan også utstyres med baugpropell og hekkpropell, noe som gjør tillegging selv i dårlig vær til en enkel oppgave. 

Dette er RS 800C

Nordkapp RS 800C er laget for å gi deg en trygg, men sportslig kjøreopplevelse. Du vil oppleve at skroget sitter godt og tar bølgene på en effektiv og kontrollert måte. Skroget i aluminium med glassfiber-inliner gir deg minimalt med støy i kabinen.

Nyttige lenker