Lengde
749 CM
24,6 FT
Bredde
252 CM
8,3 FT
Vekt uten motor (kg)
1800
3969 Lbs
Høyde på båt
276 CM
9,1 FT
Tankkapasitet
212 L
57 GAL
Vanntank
39 L
11 GAL
Septikktank
39 L
11 GAL
Opptil
300 HK
300 HK
Stammelengde
Extra lang
Extra lang
Antall personer
6
6
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 1 345 800
Badeplattform

Badestige

Brannslukker

Cockpit-bord

Dobbelt batterisystem

Fortøyningspakke

Kabinbelysning

Kompass

Lanterner

Manuell lensepumpe

S-Deck

Seng i cockpit

Toalett (portabelt)

Allsidig kjøreglede

RS 800C kombinerer fordelene til en styrhusbåt med anerkjente kjøreegenskaper fra aluminiumsskrogene våre. En båt som passer like godt om du skal hjem fra hytten en stormfull høstdag eller på holmetur med familien en perfekt sommerdag.

Kjøreopplevelse

RS-serien vår er skapt for å gi deg det lille ekstra. Aluminiumsskroget på RS 800C er nøye utformet nettopp for at du skal kjenne på gleden av å legge ut på tur. Skrogdesignet skjærer seg effektivt gjennom bølger og du har muligheter for aktiv kjøring selv i grov sjø.

Førerplassen er ergonomisk utført og du har umiddelbar tilgang til alt du behøver for å ferdes trygt. Styrhusets vinduer av herdet glass gir deg god oversikt i alle retninger.

Allsidig, akkurat som deg

RS 800C er tilgjengelig med et stort utvalg av ekstrautstyr. Båten kan leveres også med trimplan hvor du får autotrim-funksjon (ekstrautstyr). Dette kan hjelpe deg som fører i de mest krevende forholdene, eller være med på å gjøre turen mer behagelig for deg og dine passasjerer. Båten kan også utstyres med baugpropell og hekkpropell, noe som gjør tillegging selv i dårlig vær til en enkel oppgave. 

Dette gjør at du kan tilpasse båten nøyaktig etter ditt behov.

Dette er RS 800C

Nordkapp RS 800C er laget for å gi deg en trygg, men sportslig kjøreopplevelse. Du vil oppleve at skroget sitter godt og tar bølgene på en effektiv og kontrollert måte. Skroget i aluminium med glassfiber-inliner gir deg minimalt med støy i kabinen.

Meld deg på nyhetsbrev fra Nordkapp

Nyttige lenker