Airborne 6 - der god plass, praktiske løsninger møter en sportslig kjøreopplevelse

Med fokus på god plass og gjennomtenkte løsninger

Airborne 6.3 har tatt med seg mange av de smarte løsningene fra sine storesøsken, blant annet stuerommet i baugen, solsengen i baugpartiet og ikke minst plattformen som ligger over pontongene helt fremst i baugpartiet. Båten har konsollen plassert mot styrbord, noe som gir god vektfordeling og ikke minst god passasje på babord side. Her kommer du deg lett frem og tilbake mellom baug og akterdekk. I motsetning til de større Airborne 7 og Airborne 8 har ikke Airborne 6.3 kjørekalesje og har en noe slankere førerkonsoll, men fortsatt med meget god vindbeskyttelse. Innlastingen til stuerommet finner du fortsatt i front av konsollen, og her skjuler det seg et stort oppbevaringsrom som kan benyttes fullt ut siden luken for innlasting er bred. Her får du også plass til solsengen som enkelt brettes ut og plasseres i baugpartiet.

Baugen har den karakteristiske plattformen over pontongene som gjør det enklere å komme seg om bord eller i land, selv om bryggen er høyere eller du skal hoppe i land på fjell og svaberg.  

Du finner også godt med stueplass i akterbenken , og Airborne 6.3 har også stueplass ved sidene av akterbenken for fenderne.

 

Airborne 6.3 - med det beste fra skjærgårdsjeep og RIB

Det første du merker deg når du legger ut på tur med Airborne 6.3 er hvordan båten oppfører seg i sjøen. Med pontongene hevet høyere over vannet kan du kjøre Airborne mer som en tradisjonell skjærgårdsjeep, og pontongene fungerer som støtte for skroget når du legger over i sving. Båten oppleves som veldig trygg å kjøre og gir deg muligheter til å utnytte det sportslige skroget. Nytt i Airborne-serien er muligheten til å utstyre båtene med førerstoler. Disse vil kunne leveres istedenfor bolstersete eller førerbenk slik Airborne har vært levert med frem til nå. Stolene gir god sidestøtte og lar deg sitte trygt, også under aktiv kjøring. Stolenes posisjon gir også god vindbeskyttelse for fører og passasjer. En stor fordel med oppsettet med stoler er muligheten for å snu disse rundt. Dette gjør akterdekket til en sosial plattform der flere kan sitte samtidig.