Airborne 6, siste tilskudd til RIB-familien Airborne fra Nordkapp, er en dynamisk og rask RIB på 6 meter med plass til hele familien. Motorisert med Mercury Four Stroke-teknologi gir den deg en lav planterskel og nok kraft når du trenger det samtidig som den oppleves som komfortabel å kjøre selv i mer utfordrende forhold.

Priser på Airborne 6 blir tilgjengelig i løpet av oktober 2022.

description

Smarte detaljer gir deg enkel tilgang til sjøen

Mange av detaljene fra storebrødrene Airborne 7 og 8 finner du også i Airborne 6. Praktiske stuerom til fenderne på hver side akterut og den karakteristiske plattformen i baugen med stort stuerom til tauverk gjør det enkelt å legge til samt at det er raskt å ta seg ut på sjøen. Førerkonsollen på Airborne 6 er skreddersydd og spesieldesignet for denne båten, slik at den gir maksimal beskyttelse for vind og vær, samtidig som den gir deg god plass til å bevege deg rundt i båten. Båten har flere gode stuerom, ett i baugen med egen luke, ett i konsollen med stor innlastingsluke i front og stort stuerom i under akterbenken. I tillegg finner du to stuerom for tauverk og dregg på både babord og styrbord side akterut.

Sosiale soner – forsterkes med tilpassede førerstoler

Båten har både muligheten for solseng i baugen (ekstrautstyr) som monteres enkelt og gir deg et flott sted å slappe av. Airborne 6 kan utstyres med stoler (likt som på skjærgårdsjeepene fra Nordkapp), noe som gjør at du kan snu stolene 180 grader og skape en flott sosial sone i cockpit. Dette gjør Airborne 6 velegnet til koselige dagsturer på sjøen hvor du kan bruke mye av tiden i båten, og det gjør den velegnet til å ligge på dregg mot svaberget eller bare på svai.

Store badeplattformer og fokus på bevegelighet.

En av de store fordelene med Airborne 6 er den gode bevegeligheten du får over hele båten, inkludert de store badeplattformene akterut. Dette gjør at du enklere håndterer båten alene og kan bevege deg fritt til akter og baug for å skulle fortøye når du ankommer marinaen eller bryggen. Konsollen, som er konstruert spesielt for Airborne 6, er plassert mot styrbord og gir god plass både på babord og styrbord side når du skal forbi.

Galleri