V24 – signaturen på en begeistrende kjøreopplevelse.

V24-signaturen på Enduro 705 er et sikkert signal om at du nå er i ferd med å oppleve noe utenom det vanlige. I jakten på det perfekte kjøreverktøyet fant ingeniørene hos Nordkapp ut av en unik kombinasjon av stødighet og et smalt, linjelekkert skrog. Båten har god balanse og effektiv chine (som er en del av skroget for å gi båten stødighet i sjøen), og Enduro 705 oppleves som en trygg og god båt å kjøre, samtidig som den responderer godt på mer aktiv kjøring.

Design og utstyr – det praktiske teller.

Enduro 705 har et tøft og utpreget sportslig design, hvor du på avstand får lett øye på båten. Baugen i Enduro 705 har fokus på en enklere bruk og tilgang for deg som fører og passasjer. Det brede innsteget på baugluken og forhøyningene i rekkene gjør at du føler deg sikker når du skal i land eller om bord. Puten i baugen kan du vippe til siden for å unngå at du må tråkke i disse når du skal gå der, og under puten finner du anti-sklibelegg som gir friksjon mot vått underlag.

Baugpartiet i Enduro 705 gjør du om til solseng ved hjelp av tilleggsputen. Tilleggsputen får god plass i stuerommet i styrekonsollen. Luken forut på kjørekonsollen huser også båtens kjørekalesje (sprayhood), som er god å ha når regnet plutselig gjør seg gjeldende. Kalesjen vipper du opp og fester i vindskjermen. Det følger også med kalesjetrekk til kjørekalesjen, noe som gjør at du kan stå helt tørrskodd under kalesjen og ikke minst bruke din Enduro 705 i større deler av året.

Inne i selve kjørekonsollen har du et stort og praktisk stuerom og toalettrom. Enduro 705 kan utstyres både med portapotti (bærbart toalett), samt elektrisk toalett.

I akterbenken på Enduro 705 finner du nok et stort stuerom, og båtens kjøleskuff. Kjøleskuffen har kapasitet på 30 liter, noe som holder til både mat og drikke for dagsturen. Bak på akterbenken finner du også båtens hovedstrømbryter, du kan få Enduro 705 levert med 2 batterier og hovedstrømsbrytere hvis du ønsker dette.

Ved å velge bord i Enduro 705 får du en sosial sone på akterdekket hvor du kan nyte lunsj eller noe godt å drikke.

Ankervinsj og fjernkontroll gjør det til en lek å legge til i naturhavn - selv alene.

Med ankervinsj om bord vil du kunne legge til i naturhavn alene. Fjernkontrollen for ankervinsjen gir deg muligheten til å stramme inn ankerlinen når du har kommet deg i land eller fortøyet båten fast i fjell/svaberg. Ankervinsjen med fjernkontroll gir deg dermed ro og fred når du legger til på båttur, selv i mer krevende forhold.

Enduro 705 – en unik kombinasjon av kjøreglede og komfort.

«En virkelig kjøreglad skjærgårdsjeep». Det var Hamnen.se sin konklusjon etter å ha testet Enduro 705. Skrogdesignet, som kombinerer et V24-skrog og skreddersydde steglister, gir Enduro 705 et grep og en båttur du snakker om lenge etterpå. Førerstolene er dype og former seg rundt kroppen, og gir deg svært god sidestøtte, noe som kommer praktisk med under aktiv kjøring. Stolene gir deg også muligheten til å stå og kjøre, og du får god støtte bak knærne. Kjører du stolen opp i øverste posisjon får du også i økende grad god støtte når du velger stående posisjon under kjøringen.

Kjøreegenskapene kombinert med utstyr som sprayhood og kjørekalesje gjør at Enduro 705 er en båt som gir komfortable båtturer, hele året. Dermed er den et godt valg for deg som bor værutsatt, eller bruker båten i større deler av året. Samtidig gir et høyt utstyrsnivå deg og familien en komfortabel tur med bading og sol.

Dette skrives om Enduro 705

Båtliv tester Enduro 705 (aluminiumsskrog)